Bent u op zoek naar kwalitatief hoogwaardig kunststof voor apparatenbouw? Dit is ons specialisme!  REMA Kunststoftechniek uit Eindhoven stelt hiermee installaties en leidingsystemen samen voor zowel de eindgebruiker als de installateur. Denk hierbij met name aan schone industrieën, zoals de farmaceutische-, medische- en voedingsmiddelenindustrie. Echter kun u onze producten ook zeker toepassen binnen waterbehandelingsinstallaties, in de biotechnologie of in de micro-elektronica.

De specialist in kunststof omhulsels van apparaten voor apparatenbouw

Wilt u de dienstverlening van een specialist in kunststof en apparatenbouw inschakelen? Wij hebben al jarenlang ervaring in het fabriceren van kunststoffen beschermkappen die om verschillende apparaten geplaatst kunnen worden. Denk hierbij aan beschermkappen voor onder andere de volgende apparaten:

  • Gaswassers
  • Druppelvangers
  • Doseerpanelen
  • Installatiekasten
  • Afschermkappen
  • Afzuigkappen
  • Zeewaterfilters
  • Drinkwatermakers
  • Hydroforen

 

Graag adviseren en informeren wij u over de mogelijkheden over Kunststofbewerking. Neem vrijblijvend contact met ons op.

 

Krijg een goede indruk van onze kunststoffen onderdelen

Wilt u een goede indruk krijgen van de onderdelen van kunststof die door onze afdeling apparatenbouw zijn gemaakt? Neem dan een kijkje in onze fotogalerij. Hier krijgt u een goed beeld van de producten die wij maken. Natuurlijk zijn dit slechts voorbeelden, want onze experts maken met behulp van CNC technieken alles van kunststof dat u maar kunt bedenken. Bekijk daarom ook eens onze reeds bewerkte producten.

Jarenlange ervaring met verschillende soorten kunststof

REMA Kunststoftechniek uit Eindhoven maakt kunststoffen onderdelen en voorwerpen van de meest voorkomende kunststoffen zoals PVC, PVC-C, Corzan, HDPE, PP, PVDF en PMMA. Deze en andere soorten kunststof worden door ons bewerkt met diverse lasmethoden en technieken als lijmen, frezen, draaien en warm en koud vormen.

Neem contact op met onze vriendelijke medewerkers

Wanneer u onze afdeling apparatenbouw wilt vragen om onderdelen van kunststof te vervaardigen, neem dan contact op met onze vriendelijke medewerkers via +31 (0) 40 248 76 79. Een persoonlijke benadering staat bij ons centraal. Verder hechten wij veel belang aan het nakomen van gemaakte afspraken met betrekking tot bijvoorbeeld deadlines.

REMA Kunststoftechniek