Er zijn diverse CNC bewerkingen en andere technieken om kunststof te bewerken. Bij REMA Kunststoftechniek uit Eindhoven rekent u daarom op het vakmanschap van onze medewerkers voor het gebruikmaken van de juiste techniek. Dit gebeurt altijd met moderne frees- en draaibanken. Ontdek snel de mogelijkheden voor uw productielijn.

De verschillende CNC bewerkingen en technieken om kunststof te verspanen

Bij REMA Kunststoftechniek worden CNC bewerkingen altijd computergestuurd. Hierdoor bespaart u heel wat op uw productiekosten. U vindt bij ons diverse moderne machines, waardoor wij elke bewerking nauwkeurig kunnen uitvoeren. Bij ons kunt u terecht voor verschillende kunststoffen, zowel halffabricaten of eindproducten. Daarbij is het ook mogelijk om high-performance en engineering plastics te bewerken. Bespreek uw wensen met ons, dan bekijken we samen de mogelijkheden voor uw project. Naast CNC bewerkingen kunt u bij ons ook terecht voor diverse andere mogelijkheden om kunststof te verspanen, zoals:

 

Graag adviseren en informeren wij u over de mogelijkheden over Kunststofbewerking. Neem vrijblijvend contact met ons op.

 

Schakel ons in voor uw CNC opdrachten

Bent u nieuwsgierig naar de verschillende apparaten en CNC bewerkingen die wij gebruiken voor kunststofbewerking? Maak dan eenvoudig een afspraak. Heeft u aanvullende vragen of wilt u meer weten over ons bedrijf? Neem dan snel contact met ons op via +31 (0) 40 248 76 79. Wij zijn u graag van dienst met het bewerken van uw kunststof.

REMA Kunststoftechniek