Bent u voor uw bedrijf op zoek naar een partner om kunststof 3-assig en 5-assig CNC te frezen? Kies dan voor de professionele service van REMA Kunststoftechniek uit Eindhoven. Met onze jarenlange ervaring zorgen we voor hoogwaardige kunststofmaterialen die geschikt zijn voor diverse toepassingen. Ontdek snel de mogelijkheden voor uw bedrijf.

 

Graag adviseren en informeren wij u over de mogelijkheden over Kunststofbewerking. Neem vrijblijvend contact met ons op.

 

Het verschil tussen kunststof 3-assig en 5-assig CNC frezen

Het grote verschil tussen 3-assig en 5-assig frezen is dat u met 3-assig een product enkel van bovenaf kunt bewerken. Met 5-assig CNC frezen is het mogelijk om kunststof aan vijf kanten te bewerken in slechts één opspanning. Daarbij kunnen we ook een hoek frezen en laskanten aanbrengen. Bij REMA Kunststoftechniek beschikken we over diverse CNC bewerkingen. Denk hierbij aan draai- en freesbanken met automatische stafaanvoer om kunststofmaterialen voor uw bedrijf te bewerken.

Verschillende toepassingen van kunststof CNC frezen

Het 3-assig en 5-assig frezen van kunststof heeft heel wat toepassingen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het frezen van sleufgaten, het boren van gaten en het afvlakken van plaatwerk. Bij REMA Kunststoftechniek kunnen we de meest voorkomende kunststoffen materialen draaien en frezen. Daarbij is het ook mogelijk om complexere vormen 5-assig te frezen. Al ons freeswerk gebeurt altijd zeer nauwkeurig en met hoogwaardige materialen.

Schakel ons voor 3-assig of 5-assig frezen

Wilt u ons inschakelen voor 3-assig en 5-assig CNC frezen van kunststof? Maak dan een afspraak en bekijk samen met onze specialisten de mogelijkheden voor uw wensen. Bij REMA Kunststoftechniek is het tevens ook mogelijk om diversen kunststoffen te lassen. Waarmee u een complete samenstelling laat maken door assemblage op maat. Bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op en bel snel naar +31 (0) 40 248 76 79.

REMA Kunststoftechniek