Bent u op zoek naar een professionele partner om kunststof CNC te draaien? Ontdek dan de service van REMA Kunststoftechniek uit Eindhoven. Wij bewerken diverse kunststoffen voor verschillende sectoren. Ontdek snel de verschillende mogelijkheden voor uw bedrijf.

Waarom kiest u om uw kunststof CNC te laten draaien?

CNC is de afkorting voor Computer Numerical Control. Hierbij gebeurt het draaien dus op een computergestuurde manier, waardoor het mogelijk is om te besparen op de productiekosten. Er zijn heel wat verschillende materialen die volgens deze techniek gemaakt worden. Denk hierbij aan katrollen, armaturen en kleppen.

 

Graag adviseren en informeren wij u over de mogelijkheden over Kunststofbewerking. Neem vrijblijvend contact met ons op.

 

Verschillende freesbanken en draaibanken beschikbaar

Wanneer u kunststof CNC laat draaien bij REMA Kunststoftechniek bent u er altijd zeker van dat deze bewerkingen gebeuren met moderne frees- en draaibanken. Zo beschikken we onder meer over 3-assige en 5-assige freesbanken. Met de 5-assige freesbanken kunnen we onder meer hoeken frezen en laskanten bevestigen. Al onze machines worden bediend en onderhouden door professionele medewerkers met de juiste kennis en ervaring.

Ontdek de diverse mogelijkheden voor uw bedrijf

Wilt u kunststof CNC laten draaien in Eindhoven? Dan kunnen we deze bewerking voor verschillende materialen uitvoeren. Zo kunt u bij ons ook terecht voor de bewerking van technische kunststoffen en voor een veeleisend eindresultaat. Zowel kleine als grotere series zijn mogelijk. Naast dat we het kunststof voor u draaien, kunt u ook bij ons terecht voor assemblage en het aan elkaar lassen van kunststof. Heeft u nog vragen over de diverse technieken en materialen? Of wenst u een prijsofferte voor uw draaiwerken? Bel ons dan snel op +31 (0) 40 248 76 79.

REMA Kunststoftechniek