Complexere vormen

Hoogwaardige materialen

Scherpe prijzen

Bent u op zoek naar high-performance of engineering plastics? Dan is REMA Kunststoftechniek hét bedrijf voor u. Onze specialisten beschikken over jarenlange ervaring op het gebied van engineering en high-performance plastics. Heeft u speciale wensen omtrent uw productie? Met onze hulp kunnen we al uw projecten op maat laten slagen. Bekijk de mogelijkheden online.

Wat zijn engineering plastics en high-performance plastics?

Engineering en high-performance plastics worden vaak gebruikt voor machineonderdelen met een mechanische functie. Deze onderdelen moeten bestaan uit stevige materialen en daarvoor bieden deze technische kunststoffen de ideale oplossing. Ze zijn slijtvast, hebben een lage wrijvingsweerstand en beschikken over een grote taaiheid en drukvastheid. Bent u op zoek naar verschillende componenten uit engineering en high-performance plastics? Dan helpen de specialisten bij REMA Kunststoftechniek in Eindhoven u graag verder om voor u het perfecte halffabricaat of eindproduct te produceren.

 

Graag adviseren en informeren wij u over de mogelijkheden over Kunststofbewerking. Neem vrijblijvend contact met ons op.

 

High-performance engineering plastics en andere diensten

Als u gebruik wilt maken van high-performance of engineering plastics, dan kunnen wij u zeker helpen. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor diverse andere producten, zoals:

Met de hulp van ons bedrijf kunt u zeker uw wensen voor kunststofbewerking vervullen. U schakelt ons ook in voor de aanleg van een particulier zwembad in regio Eindhoven.

Koop uw high-performance en engineering producten bij ons

Wilt u high-performance engineering plastics kopen bij ons bedrijf? Maak dan een afspraak en bekijk samen met onze specialisten de mogelijkheden voor uw wensen. Heeft u aanvullende vragen of wilt u meer weten over onze producten? Neem dan ook zeker contact met ons op door te bellen naar +31 (0) 40 248 76 79 of door het contactformulier in te vullen.

REMA Kunststoftechniek