Complexere vormen

Hoogwaardige materialen

Scherpe prijzen

Voor het produceren van verschillende artikelen van kunststof kiest u uit een selectie van bedrijven die hierin gespecialiseerd zijn. Dan nog kan het vinden van een geschikt bedrijf lastig zijn. Er is een specialist die altijd een goede keuze is. Dat is REMA Kunststoftechniek in Eindhoven. Wij blinken uit in onze persoonlijke benadering. Hiermee hebben wij in de afgelopen jaren al veel bedrijven mogen helpen. Wij vinden het vanzelfsprekend om ons te houden aan afspraken en deadlines.

Een van de beste bedrijven voor het fabriceren van kunststof

Waarom REMA Kunststoftechniek een goede keuze is voor het laten maken van verschillende voorwerpen van kunststof? Dat zit hem vooral in de hoge kwaliteit van de artikelen van kunststof die wij maken. Wij gebruiken de beste materialen en de modernste machines. Voor alle meest voorkomende kunststoffen kunt u bij ons terecht, zoals voor het vervaardigen van producten van PVC, PVC-C, Corzan, HDPE, PP, PVDF en PMMA. Ook voor het bewerken van transparant kunststof kunt u bij ons terecht. Wij bewerken deze kunststoffen met de volgende technieken:

  • Draadlassen
  • Extrusielassen
  • Stuiklassen
  • Lijmen
  • Frezen
  • Draaien
  • Warm en koud vormen

 

Graag adviseren en informeren wij u over de mogelijkheden over Kunststofbewerking. Neem vrijblijvend contact met ons op.

 

Produceren van verschillende producten van kunststof

Heeft u een product nodig dat van kunststof gemaakt is? Neem dan altijd contact op met REMA Kunststoftechniek in Eindhoven. Wij maken met onze moderne technieken namelijk alle denkbare voorwerpen van kunststof, beter dan veel andere bedrijven. Neem voor alle mogelijkheden contact met ons op via +31 (0) 40 248 76 79.

REMA Kunststoftechniek