Complexere vormen

Hoogwaardige materialen

Scherpe prijzen

Heeft u voor uw bedrijf een nieuwe kunststof opslagtank nodig, bijvoorbeeld om chemicaliën in op te slaan? REMA Kunststoftechniek uit Eindhoven is dé specialist voor het fabriceren van verschillende kunststof voorwerpen, zoals een nieuwe opslagtank. Deze worden gemaakt van de meest gangbare kunststoffen, die veelal ook bestand zijn tegen chemicaliën.

Precies de kunststof opslagtank voor chemicaliën die u nodig heeft

Een persoonlijke benadering en het leveren van kwaliteit is voor ons het belangrijkst. Daarom gaan wij graag met u in gesprek om uw wensen en behoeften te bespreken. Zo worden de eisen die u stelt aan uw kunststof opslagtank, chemicaliën tank of andere kunststof voorwerpen voor ons duidelijk. U bepaalt de afmetingen, de vorm en de eigenschappen van de tank. Moet de kunststof tank bijvoorbeeld geschikt zijn voor het opslaan van chemicaliën? Kies de soort kunststof die het meest geschikt is voor de stof die u wilt opslaan in uw opslagtank. Heeft u advies nodig over de beste kunststofsoort? Dan helpen onze vriendelijke en ervaren medewerkers u hier graag bij.

 

Graag adviseren en informeren wij u over de mogelijkheden over Kunststofbewerking. Neem vrijblijvend contact met ons op.

 

Projectamanagement bij het vervangen van een kunststof opslagtank

Projectmanagement bij het vervangen van uw kunststof tank voor chemicaliën, kunt u met een gerust hart aan ons overlaten. Onze ervaren projectmanagers kunnen al uw complexe projecten aanpakken, zoals een kunststof opslagtank vervangen. Uw persoonlijke projectmanager begeleidt het gehele proces van de apparatenbouw, van het voorbereiden tot de productie van uw kunststof opslagtank tot het installeren ervan. U kunt naast het vervangen van een kunststof opslagtank bij ons bedrijf ook terecht voor andere producten, zoals:

Schakel ons in voor de installatie van een kunststof tank voor chemicaliën

Wilt u verschillende kunststof installaties in uw bedrijf in regio Eindhoven laten vervangen? Of bent u toe aan een nieuwe kunststof chemicaliën tank? Neem voor alle grote en kleine projecten contact met ons op. U bereikt ons op +31 (0) 40 248 76 79. Wij voorzien u graag van alle kunststofproducten die u nodig heeft.

REMA Kunststoftechniek