Complexere vormen

Hoogwaardige materialen

Scherpe prijzen

Door een filterbak te laten plaatsen in uw PE vijverbak geniet u jarenlang van een schone vijver. De waterkwaliteit blijft goed, waardoor uw vissen langer in goede gezondheid blijven. De filter kan worden gevuld met verschillende soorten filtermateriaal. Zo is er altijd een filterbak met een mooie vulling die schitterend staat in uw tuin.

Wij produceren alle kunststof voorwerpen van filterbak tot PE vijverbak

Als installateur en eindgebruiker kunt u bij ons terecht voor apparatenbouw en het laten produceren van een filterbak, PE vijverbak of andere kunststof voorwerpen. De mogelijkheden zijn eindeloos, maar om een idee hiervan te krijgen, hebben we hier een greep uit ons assortiment gezet:

  • Scrubbers
  • Gaswassers
  • Afzuigkanalen
  • Galvano lijnen
  • PP zwembaden
  • Cleanroom producten
  • Prefab kunststofleidingsystemen
  • Opslagtanks voor onder andere water en chemicaliën

 

Graag adviseren en informeren wij u over de mogelijkheden over Kunststofbewerking. Neem vrijblijvend contact met ons op.

 

U heeft de keuze uit verschillende bewerkingstechnieken

Heeft u voor uw project een enkele PE vijverbak of filterbak nodig, of wilt u juist een grote oplage bestellen? Bij REMA Kunststoftechniek, dé zwembadspecialist uit Eindhoven, kunt u exact de hoeveelheid bestellen die u nodig heeft. Met ons uitgebreide en moderne machinepark kunnen we alles van kunststof maken wat u maar nodig heeft. Hierbij voeren we diverse bewerkingen voor u uit, zoals lassen, frezen, draaien en lijmen. We kunnen zelfs de producten voor u assembleren.

Kies voor een filterbak voor verschillende doeleinden

Een filterbak is meestal vervaardigd van sterk polyester, versterkt met glasvezel. Dat maakt dit product geschikt voor zeer uiteenlopende doeleinden, bijvoorbeeld als quarantaine-, pomp-, planten- of fonteinbak. Ook onze PE vijverbak is van hoogwaardige materialen vervaardigd, waardoor u verzekerd bent van een eindproduct van uitstekende kwaliteit. Heeft u vragen over de verschillende mogelijkheden? Neem dan contact op met ons bedrijf in Eindhoven door te bellen naar +31 (0) 40 248 76 79.

REMA Kunststoftechniek