Complexere vormen

Hoogwaardige materialen

Scherpe prijzen

Wilt u gebruikmaken van een portaalfreesmachine? Bij REMA Kunststoftechniek in Eindhoven beschikken we over een professionele portaalfreesmachine met automatische stafaanvoer. Hiermee bewerken we uw kunststof volledig automatisch, waardoor u altijd van een snel en hoogwaardig resultaat geniet. Ontdek de diverse voordelen die deze techniek u biedt.

Een portaalfreesmachine met automatische stafaanvoer voor een grote productielijn

Met een portaalfreesmachine met automatische stafaanvoer van REMA Kunststoftechniek is het mogelijk om grote producten zoals een kunststof opslagtank te assembleren of een grote serie kunststoffen te bewerken. Deze machines hebben een grote productiviteit, waardoor al uw producten snel bewerkt worden en we de productiekosten drukken. De productiekosten blijven ook laag, doordat de kunststofproducten met deze machines onbemand geproduceerd worden. Bovendien kunnen we diverse vormen draaien met onze portaalfreesmachine, waardoor wij precies het product kunnen maken dat u nodig heeft.

 

Graag adviseren en informeren wij u over de mogelijkheden over Kunststofbewerking. Neem vrijblijvend contact met ons op.

 

3-assige en 5-assige portaalfreesmachine om kunststof te bewerken

We beschikken over 3-assige en 5-assige portaalfreesmachines. Het grote verschil tussen 3-assig en 5-assig frezen is dat het met 5-assig frezen mogelijk is om een product aan vijf kanten te bewerken in slechts één opspanning. Daarbij kunnen we ook een hoek frezen en laskanten aanbrengen. Bij een 3-assige portaalfreesmachine wordt de kunststof bewerkt langs één kant.

Vraag naar de mogelijkheden voor uw productielijn

Kunststofbewerking van diverse soorten materialen is mogelijk met onze portaalfreesmachine met automatische stafaanvoer. Deze materialen bewerken we op maat tot een halffabricaat of eindproduct. Bent u benieuwd naar de diverse bewerkingen die REMA Kunststoftechniek in Eindhoven uitvoert met behulp van een modern machinepark met diverse draaibanken en portaalfreesmachines? Neem dan snel contact op met een van onze medewerkers voor een professioneel advies. U bereikt ons op +31 (0) 40 248 76 79.

REMA Kunststoftechniek