Complexere vormen

Hoogwaardige materialen

Scherpe prijzen

Het gebruik van prefab kunststof leidingsystemen is gemakkelijk en efficiënt. Ze zijn eenvoudig in elkaar te zetten en door de verschillende delen heeft u veel mogelijkheden qua vorm en lengte. Ook verloopt het aanleggen van prefab kunststof leidingsystemen snel. Door de snelheid en de eenvoud waarmee dergelijke systemen aan te leggen zijn, is deze aanleg ook nog eens voordelig te realiseren.

U bepaalt hoe uw prefab kunststof leidingsystemen eruit komen te zien

Het produceren van prefab kunststof leidingsystemen gaat bij ons geheel volgens uw wensen. U geeft aan ons door waar de systemen aan moeten voldoen en wij produceren de onderdelen voor u. Hierbij bepaalt u niet alleen de vorm van de onderdelen, maar ook welke productietechnieken er gebruikt worden. Zo besteed u de productie uit, maar houdt u wel zelf de regie in handen. Desgewenst houdt onze service niet op bij de productie alleen en komen we de prefab kunststof leidingsystemen vervolgens ook bij u installeren.

 

Graag adviseren en informeren wij u over de mogelijkheden over Kunststofbewerking. Neem vrijblijvend contact met ons op.

 

De modernste productietechnieken voor de beste kwaliteit

In onze moderne werkplaats in Eindhoven beschikken we over de meest geavanceerde machines, waarmee wij uw prefab kunststof leidingsystemen en onderdelen produceren met de beste en veiligste technieken. Zo ontvangt u bij ons altijd veilige en milieuvriendelijke producten van de beste kwaliteit. We gebruiken onder andere de volgende technieken:

  • Draadlassen
  • Extrusielassen
  • Stuiklassen
  • Lijmen
  • Frezen
  • Draaien
  • Warm en koud vormen

De meest flexibele partner voor kunststof producten

Naast prefab kunststof leidingsystemen vindt u in ons assortiment ook producten als afzuigkanalen, opslagtanks en PE vijverbakken. Zowel particulieren als bedrijven kunnen bij REMA Kunststoftechniek in Eindhoven terecht voor kunststof onderdelen van hoogwaardige kwaliteit. Wij werken enkel met de beste materialen en de modernste productietechnieken. Heeft u vragen of wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op door te bellen naar +31 (0) 40 248 76 79.

REMA Kunststoftechniek