Complexere vormen

Hoogwaardige materialen

Scherpe prijzen

U kunt bij REMA Kunststoftechniek terecht voor alle soorten kunststof, waaronder transparant kunststof. Hiervan wordt een uiteenlopend assortiment aan kunststofproducten gemaakt in onze moderne en goed uitgeruste werkplaats in Eindhoven. U vertelt ons uw wensen en kunt dankzij de korte lijnen gedurende het hele proces eventuele wijzigingen doorgeven. Zo ontvangt u altijd een eindproduct of halffabricaat dat aan al uw wensen voldoet.

Allerlei producten van transparant kunststof

Als u producten van transparant kunststof wilt laten fabriceren door een specialist, neemt u contact met ons op. Wij maken namelijk precies dat voorwerp waar u naar op zoek bent. Hierbij zijn er oneindig veel mogelijkheden, waaronder:

 

Graag adviseren en informeren wij u over de mogelijkheden over Kunststofbewerking. Neem vrijblijvend contact met ons op.

 

Milieuvriendelijk transparant kunststof

Bewerkte soorten kunststof als transparant kunststof zijn vaak niet heel milieuvriendelijk. Het bewerken ervan gebeurt namelijk vaak met chemicaliën en andere grondstoffen die een negatieve impact hebben op het milieu. Wij hebben echter een VCA-certificaat. Dat betekent dat ons bedrijf op een milieuvriendelijke manier werkt en aandacht heeft voor uw veiligheid en gezondheid en die van onze medewerkers.

Laat het fabriceren van uw kunststof over aan onze specialisten

Wanneer u een voorwerp van transparant kunststof wilt laten maken, kunt u dit het best overlaten onze specialisten. Zij beschikken allen over een DVS 2212-certificaat. Hiermee wordt voldaan aan alle internationaal gestelde eisen en werken zij altijd volgens de juiste methoden. Wilt u onze ons inschakelen voor kunststofproducten bij uw bedrijf in regio Eindhoven? Neem dan contact met ons op door te bellen naar +31 (0) 40 248 76 79.

REMA Kunststoftechniek