Voor de assemblage van verschillende kunststofmaterialen moet u bij REMA Kunststoftechniek uit Eindhoven zijn. U vindt bij ons verschillende materialen met diverse productiemogelijkheden van halffabricaten tot eindproducten. Dankzij de vele mogelijkheden die wij u aanbieden, houdt u zelf de regie in handen over het assembleren van uw kunststof.

Kunststof assemblage op maat met behulp van verschillende technieken

Bij REMA Kunststoftechniek zorgen we voor een volledige assemblage van de kunststofproducten voor uw bedrijf. Hierbij maken we gebruik van verschillende CNC bewerkingstechnieken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan:

Onze gekwalificeerde specialisten zijn allen in het bezit van een DVS 2212-certificaat. Als u uw kunststof door ons laat assembleren, bent u dus verzekerd van uitstekende kwaliteit.

Verschillende soorten kunststof kwalitatief laten assembleren

Als u op zoek bent naar diverse kunststofmaterialen voor uw bedrijf, heeft u aan REMA Kunststoftechniek een goede partner. Alle producten worden professioneel bewerkt door onze vakmensen. Het assembleren van kunststof gebeurt altijd geheel naar uw wensen en behoeften. Zo is het mogelijk om te kiezen voor een halffabricaat of eindproduct.

Vraag een prijsofferte op en laat uw kunststof assembleren

Bij REMA Kunststoftechniek in Eindhoven dragen we graag zorg voor de assemblage van uw kunststofproducten. Onze vakmensen zijn specialisten met de nodige opleidingen. U kunt bij ons dan ook altijd rekenen op producten van een hoogstaande kwaliteit. Wilt u graag een betrouwbare partner voor het assembleren van uw kunststof? Vraag dan snel een offerte aan door te bellen naar +31 (0) 40 248 76 79.

 

Graag adviseren en informeren wij u over de mogelijkheden over Kunststofbewerking. Neem vrijblijvend contact met ons op.

 

REMA Kunststoftechniek